Køb virksomheder


Køb
Virksomhedsauktioner.dk markedsfører og sælger små og mellemstore virksomheder. Virksomhederne er kendetegnede ved, at de skal handles hurtigt, fordi sælger ønsker det, eller fordi virksomheden er i krise, i betalingsstandsning eller før en konkurs. Samtlige informationer om virksomheden herunder beskrivelse, nøgletal, ledelse, regnskaber, billeder samt en komplet liste af de aktiver som sælges, er tilgængelige på webstedet. Samtlige virksomheder udbydes til salg på standardiserede vilkår og sælges til højest bydende. Du kan oprette login på denne side til venstre. Ved login kan du se, hvilke virksomheder der er til salg, og ønsker du at byde på en virksomhed, skal du gennemgå og acceptere vilkår, hvorefter du får adgang til at byde.

Risiko og pris

Virksomheder som sælges på vores auktionsportal, sælges hurtigt og effektivt med begrænset information til køber og på standardiserede vilkår for bud, hvilket indebærer en risiko som afspejles i prisen.

Køberprofil

Mange købere som handler på virksomhedsauktioner.dk er hurtige beslutningstagere, som har en stor likviditet, som er uafhængige af banklån/fremmedfinansiering og har en høj risikoprofil.

Kun erhvervsdrivende

Kun erhvervsdrivende, dvs. virksomheder med et CVR nummer, kan handle på auktionsportalen.