Om virksomhedsauktioner.dk


Kort om virksomhedsauktioner.dk

Virksomhedsauktioner.dk er en effektiv auktionsportal med salg af små og mellemstore virksomheder. Målgruppen er virksomheder i krise f.eks. i betalingsstandsning eller på vej mod konkurs.

Vi forestår et hurtigt salg indenfor ca. 2-3 uger på standardiserede vilkår efter auktionsprincippet, hvilket sikrer salg til markedets højeste pris.

På vores auktionsportal findes alle relevante dokumenter og oplysninger om virksomheden i form af oplysninger om driftsmidler, inventarlister, personaleoplysninger, omsætning, forretningsbeskrivelse, lejekontrakter, årsregnskaber, perioderegnskab, kontospecifikationer og leasingkontrakter m.m.

Vi udarbejder købsaftalen og afslutter handlen. Den køber, hvis bud accepteres af sælger, overtager kort tid efter virksomheden. Herved kan en truende konkurs undgås med deraf følgende store tab.

Sælger er ikke forpligtet til at acceptere højeste bud.

Vi tilbyder ”solgt eller gratis”

• Standardiserede købevilkår
• Hurtigt salg af virksomheden indenfor ca. 2-3 uger
• Solgt eller gratis
• Netauktion giver den bedste pris i markedet
• Likvide, beslutningsdygtige og risikovillige købere fra vores kundekartotek
• Sælger er ikke forpligtet til at acceptere højeste bud

Vi har i de seneste 10 år beskæftiget os med markedsføring og salg af ejendomme og aktiver for nødlidende virksomheder via vore online auktioner. I de seneste år har vi beskæftiget os med rådgivning vedrørende salg af nødlidende virksomheder, vi har derfor stor erfaring med et hurtigt og effektivt salg af små og mellemstore virksomheder på auktion.

Vore medarbejdere er uddannede henholdsvis som advokat, cand.merc.jur, HD-R, og advokatsekretær.

Vores styrke er, at vi gennem længere tid har opbygget et køberkartotek, som består af købere som er risikovillige, har likviditet og ikke skal låne kapital til finansiering og er klar til at afgive et hurtigt bud, såfremt de finder virksomheden interessant.

Hvis du har brug for at få solgt din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os snarest, og det kan ske ved at trykke på knappen ”Salg” øverst, oprette et login og udfylde henvendelsesformularen.Copyright

Indholdet og alt materialet på www.virksomhedsauktioner.dks server er beskyttet af danske og internationale copyright-love og love om ophavsret. Hverken dokumenter, layout, design, grafik, logo, billeder eller tekst m.v. må kopieres eller retransmitteres, medmindre www.virksomhedsauktioner.dk ved Virksomhedsauktioner.dk har givet udtrykkelig tilladelse hertil. Tekst og billeder må til eget forbrug anvendes i uforandret form, men ikke manipuleres på nogen måde.
 
www.virksomhedsauktioner.dk indeholder links til tredjemands websites og disse er derfor uden for Virksomhedsauktioner.dk's kontrol, hvorfor vi på ingen måde er ansvarlige for indholdet af disse websites. Links er alene medtaget som en service, idet indholdet på disse sites hverken er gennemgået, godkendt eller anbefalet af Virksomhedsauktioner.dk.
 
Ros og ris modtager vi på e-mail adressen: info@virksomhedsauktioner.dk

© 2010 Virksomhedsauktioner.dk