Sælg virksomhed


Sælg
Virksomhedsauktioner.dk markedsfører og sælger små og mellemstore virksomheder. Virksomhederne er kendetegnede ved, at de skal handles hurtigt fordi de er i krise, i betalingsstandsning eller før en konkurs. Informationer om virksomheden herunder beskrivelse, nøgletal, ledelse, regnskaber, billeder samt en komplet liste over aktiver til salg, er tilgængelige på webstedet. Samtlige virksomheder udbydes til salg på standardiserede vilkår og sælges til højest bydende.

Priser

Vi tilbyder to måder at sælge virksomheden på:

Du lægger selv sagen på vores portal:
Vælger du selv at forestå salget ved brug af www.virksomhedsauktioner.dk som markedsføringsplatform, beregner vi os et salær på 10% af salgsprisen. Her står du selv for indtastning af alle relevante data og upload af dokumenter på virksomhedsauktioner.dk, besigtigelse, besvarelse af spørgsmål, kontakt til køberne, udarbejdelse af købsaftale og gennemførelse af den endelige overdragelse. Vi tilbyder "solgt eller gratis".

Vi lægger sagen op for dig:
Vælger du at lade os forestå salget via www.virksomhedsauktioner.dk, sørger vi for at indhente alle relevante dokumenter og oplysninger for at kunne sælge virksomheden bedst muligt. Vi sørger for indtastning af alle oplysninger og upload af dokumenter til portalen. I vort salgsarbejde besvarer vi spørgsmål, laver målrettet salgsarbejde til relevante køberemner, udarbejder købsaftalen ligesom vi forestår gennemførelse af den endelige overdragelse.
For dette salgsarbejde beregner vi os et salær på 15% af salgsprisen.
Vi tilbyder "solgt eller gratis".Hurtigt salg af virksomheden indenfor ca. 2-3 uger - solgt eller gratisNetauktion giver den bedste pris i markedet efter standardiserede vilkårVores kundekartotek består af likvide, beslutningsdygtige og risikovillige købereSom sælger er du ikke forpligtet til at acceptere højeste bud